Rata auki kausikorttilaisille – muille käyttäjille 9. toukokuuta alkaen.

Hanki kausikortti nyt Sibbe Disc Golf verkkokaupasta klikkaamalla tästä.

Ajanvaraus – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
K: Onko ajanvaraus koko ryhmästä vai yhdestä pelaajasta?
V: Ajanvaraus on pelaaja kerrallaan. Varataksesi useamman paikan samasta lähdöstä tulee varata yhtä monta samaa lähtöaikaa kuin pelaajia.
K: Tarvitseeko minun AINA varata aika kun tulen pelaamaan?
V: Kyllä, vaikka rata olisi tyhjillään. Pelaamaan saa mennä vain varatun ajan kanssa.
K: Vaikka olisin jo paikan päällä ja haluan lähteä esimerkiksi toiselle kierrokselle?
V: Myös silloin. Tee varaus infopisteellä tai helpoimmalla pääset tekemällä varauksen itse puhelimella. Voit siis myös vain saapua paikalle mutta kun lähdet pelaamaan, on syytä varata aika. Kannattaa tietenkin jo ennen saapumista katsoa milloin radalla on eniten vapaita aikoja eli reilummin tilaa pelata.
K: Maksetaanko kierros varauksen yhteydessä.
V: Kyllä, kierros maksetaan ajanvarauksen yhteydessä. 
Katso lisää kysymyksiä ja vastauksia alla olevan varauskalenterin alapuolelta.

Loading...

 

Ajanvaraus – ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia
K: Kaikissa ryhmissä on 5 paikkaa, meitä on kuitenkin 3 pelaajaa. Voinko varata koko ryhmän vai pelaako kanssamme tuntemattomia?
V: Voitte varata koko ryhmän jos haluatte, mutta pelioikeus pitää olla jokaisesta paikasta. Mikäli mukaanne tulee tuntemattomia, lähdette yhdessä pelaamaan mutta voitte jakautua lähdön jälkeen. Sama lähtöaika ei tarkoita että teidän täytyy pelata koko kierros yhdessä.
K: Pelataan hitaammin kuin takana tulevat ryhmät, voinko päästää heidät ohi?
V: Tottakai. Et pelkästään voi vaan se on sekä sääntöjen että etiketin mukaista päästää nopeammat ryhmät ohitsesi.
K: Tulin 20 minuuttia myöhässä paikalle, pääsenkö silti pelaamaan?
V: Mikäli tulet yli 10 minuuttia myöhässä paikalle, emme voi taata että mahdut pelaamaan. Teemme parhaamme jotta pääset pelaamaan, mutta se ei aina ole mahdollista. Pyri tulemaan ajoissa.
K: Unohdin tulla paikalle, saanko rahani takaisin tai siirrettyä toiseen ajankohtaan?
V: Et. Mikäli et pääse tulemaan paikalle, siirrä lähtöaikasi ajoissa. Jos vain unohdat niin paikkasi on silti käytetty koska emme voi silloin siihen toistakaan pelaaja saada pelaamaan koska paikka on varattu sinulle.
K: Pelasin jo ensimmäisen kierroksen, mitä jos haluan pelata toisen?
V: Varaa seuraava lähtöaika. Tai varaa vaikka suoraan kaksi lähtöaikaa 3-4 tunnin välillä (riippuen layoutista kumpaa pelaat). Voit myös lähteä toiselle kierrokselle tulemalla Pro Shopin kautta, saat tällöin toisen kierroksen -50% alennuksella.
K: Saako kausikortilla varata vaikka kaikki lähtöajat itselleni?
V: Kausikortilla saat pitää varattuna kerralla 5 kappaletta lähtöaikoja. Puutumme väärinkäytöksiin poistamalla ennakkovarausoikeuden. Jos kausikorttilainen varaa kerralla koko ryhmän, tulee kaikilla olla voimassaoleva pelioikeus.
K: Minulla on kausikortti mutta varatessani aikaa joudun silti maksamaan. Mikä homma?
V: Varmista että olet kirjautunut sisään sivustolle. Varmistathan myös että tunnuksesi on se johon kausipelioikeus on vahvistettu. Mikäli oikeutta ei ole, ole yhteydessä sähköpostitse palaute@sibbediscgolf.fi
K: Haluan maksaa liikuntaeduilla tai käteisellä. Miten toimin?
V: Nämä maksutavat käyvät vain paikan päällä infopisteessä. Liikuntaeduilla parhaimman edun saa hankkimalla kausikortin.
K: Kierroksen hinta on aikaa varatessa 0 euroa, onko se siis ilmaista?
V: Ei ole. Alueella on maksullinen pysäköinti, mutta ilmainen frisbeegolfasiakkaille.  Voit maksaa kierrosmaksun pysäköintiautomaattiin ja se maksu sisältää kierrosmaksusi. Mikäli et tule autolla, voit maksaa kierrosmaksun Mobilepayllä.
K: Tämä ajanvarausjuttu on aivan syvältä, miksi näin?
V: Ajanvarauksen avulla varmistetaan sujuva pelikokemus radalla, joka on nykypäivänä harvinaista suurten ruuhkien vuoksi. Lisäksi ajanvarauksen avulla saadaan helpommin valvottua että pelioikeudet ovat kunnossa sekä ennaltaehkäistään ilkivaltaa.