Väyläkumppanuudet kaudelle 2023 myynnissä

Haluaisitko yrityksellesi näkyvyyttä Suomen huippufrisbeegolf -radalla? Kauden 2023 väyläkumppanuudet ovat nyt myynnissä, alkaen 600€ väylä. Väyläkumppanina näyt väyläopasteessa sekä korin putkimainoksessa. Kumppanuus sisältää myös kaksi kausikorttia sekä mahdollisuuden hankkia lisäkausikortteja kumppanihintaan.

Vuonna 2023 radalla tullaan pelaamaan jälleen Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma Tyyni, joka huokuttelee paikalla tuhansia kävijöitä. 

Lisätietoa väyläkumppanuuksista myynti@nbdg.fi.

 

Yritystapahtuma Sibbe Disc Golfissa

Frisbeegolf on parasta porukalla ja on myös yksi parhaista työhyvinvoinnin edistäjistä. Ole muita heiton edellä ja järjestä yrityksellesi ohjattu frisbeegolfpaketti Sibbessä. Frisbeegolf sopii lajina kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille. Aiempaa kokemustakaan ei lajista tarvitse olla, vaan ohjaajamme opastavat lajin saloihin.

Frisbeegolfin ohjelmapaketit tuottaa Suomen aktiivisin ja kokenein frisbeegolftapahtumien järjestäjä Natural Born Disc Golfer (NBDG), jonka ammattitaitoiset ohjaajat perehdyttävät teidät lajin saloihin. Frisbeegolfradan yhteydestä löytyy myös perinteinen minigolfrata ja se sopiikin mainiosti lisäohjelmaksi tai vaikka ihan omaksi paketikseen.

Toimimme yhteistyössä alueen muiden palveluntarjoajien kanssa, joten kaikkien palveluiden varaaminen onnistuu kätevästi yhdestä osoitteesta myynti@nbdg.fi. 

Valmiit paketit

PAKETTI 1 – LAJIESITTELY
Noin tunnin mittainen lajiesittely, jossa ohjaajamme kertoo lajin perusteista, esittelee välineet ja antaa ohjattua tekniikkaharjoitusta. Ohjatun osuuden jälkeen ryhmä voi lähteä omatoimiselle kierrokselle Sibbe Disc Golfin radalle.

PAKETTI 2 – LAJIESITTELY + OHJATTU KIERROS
Noin kolmen tunnin mittainen ohjelmapaketti. Ohjaajiemme vetämänä käydään ensin läpi lajin perusteet ja välineet, sitten harjoitellaan heittotekniikkaa ohjatusti ja lopuksi suunnataan yhteiselle ratakierrokselle. Kierros voidaan toteuttaa joko ilman tulosten laskemista keskittyen enemmän tekniseen ohjaamiseen tai leikkimielisenä kilpailuna porukan kesken. 

Muut ideat ja toiveet? Kysy lisää! Räätälöidään mukava paketti juuri Teille.

Alueen kattavat palvelut ja toiminnot mukaan pakettiin

Frisbeegolfpaketin yhteyteen kannattaa ottaa mukaan myös muita alueen palveluita.

Ruoka-, kokous- ja majoitustarjonnasta aivan Sibben radan yhteydessä vastaa Joensuun Tila. 

Tilan palveluista löytyy mm. erilaisia pihapelejä, SUP-lautailua, melontaa rantalentistä. 

Kaikki palvelut saat varattua kätevästi yhdestä paikasta!

    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

    Ota yhteyttä myynti@nbdg.fi ja kerro tarkemmin tarpeestasi niin sovitaan yhdessä juuri teille sopiva frisbeegolfpäivä oheistoimintoineen!