Löydä perille

Navigoi osoitteeseen Joensuun raitti 44, Sipoo (Google maps) ja löydät itsesi Sibbe Disc Golfista.

Joensuun Tilan portille pääsee myös julkisella liikenteellä. Bussit Helsingin keskustasta, Itäkeskuksesta, Porvoosta sekä Nikkilästä pysähtyvät aivan portilla. Pysäkin nimi on Joensuu (klikkaa tästä HSL pysäkki auki). Portilta on noin 600 metrin kävelymatka väylälle #1.

Ajankohtaista tietoa

Sibben radalla on kaksi 18 väyläistä layoutia, jotka osittain kulkevat päällekäin (sama tii, eri koripaikka). Molemmat ovat pelattavissa samanaikaisesti ja ympäri vuoden. 

Haastavampi, pitkä ja taitoa vaativa sininen layout on par-luvultaan 60 ja pituudeltaan noin 2200 metriä. Tämä tarkoittaa että väylien keskipituus on jopa 120 metriä! Tämän ratavaihtoehdon tunnistaa sinisestä väristä, joka näkyy maastossa sinisin korein ja sinisin opastolpin siirtymillä.

Helpompi, lähes joka tason pelaajalle sopiva keltaine layout on myös par-luvultaan 60 mutta pituudeltaan yli 500 metriä lyhyempi, väylien keskipituuden ollessa vain 92 metriä. Ratavaihtoehdon tunnistaa keltaisesta väristä koreissa ja siirtymäopasteissa.

Mikäli alla oleva interaktiivinen ratakartta ei toimi halutulla tavalla, esimerkiksi puhelimella selatessa, voit myös ladata ratakartan JPG-muodossa klikkaamalla tästä.