Syksy on saapunut myös Sipooseen ja Sibben radalla alkaa pikku hiljaa valmistautuminen tulevaan talveen.  Vielä ei tarvitse murehtia kuitenkaan, sillä normaalia kuivemman alkusyksyn myötä RATA ON EDELLEEN AVOINNA.

Syysvalmistelut tuovat kuitenkin hieman muutoksia tuttuihin kuvioihin.

 

Infopiste sulkee ovensa 30.9.2022

Sibben Disc Golfin ja Joensuun Tilan yhteinen infopiste sulkee ovensa tältä kaudelta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pelaamaan pääsee ainoastaan varaamalla ajan etukäteen osoitteesta www.sibbediscgolf.fi. Kiekko-ostokset voit tehdä jatkossa verkkokaupasta osoitteessa www.nbdg.fi. Löytökiekoista ilmoitamme edelleen kiekosta löytyvään numeroon ja ne toimitetaan postimaksua vastaan suoraan omistajalle.

Joensuun Tilan palveluista ovat avoinna rannassa sijaitseva PannuCafe (klo 10-18) ja Päärakennuksen vastaanotto (klo 6:30-10). Päärakennuksen hotelli- ja aamiaispalvelut toimivat normaalisti.

Pelaamaan vain varaamalla aika etukäteen 

Syyskaudella pelaaminen edellyttää aina lähtöajan varaamista jokaiselle heittämään lähtevälle. 

Syyskauden aikana jokaisen pelaamaan lähtevän on varattava oma lähtöaika. Myöskään kausikortin haltija ei pääse varaamaan kuin yhden lähtöajan kerrallaan. 

Tämä itse varattu lähtöaika toimii kuittina pelimaksusta, sillä ratamaksuja tullaan tarkastamaan aktiivisesti. Samalla myös varmistetaan, että jokainen pystyy syöttämään rekisteritunnuksen varauksen yhteydessä, sillä tunnuksen syöttäminen infopisteellä ei ole mahdollista. 

 

Koska rata suljetaan?

Seuraamme syksyn säiden vaikutusta radan kuntoon päivittäin. Tässä vaiheessa aukioloa katsotaan vielä viikkotasolla, mutta pahimpien sateiden saapuessa tarkkailemme tilannetta päivittäin. Pahimmassa tapauksessa rata joudutaan sulkemaan tältä kaudelta nopeallakin aikataululla, mutta toistaiseksi tilanne näyttää vielä ihan hyvältä. 

 

Muuta huomioitavaa

Infopisteelle jääneiden noutamattomien NBDG:n verkkokaupan tilausten osalla olemme yhteydessä vastaanottajiin ja huolehdimme, että paketit päätyvät tilaajille. Noutamattomat löytökiekot otamme työn alle viikolla 40 ja lähetämme ohjeet kiekon saamiseksi.

Mikäli pysäköinnin kanssa on ongelmia, voit kysyä apua PannuCafesta tai Päärakennukselta aukioloaikojen puitteissa. 

 

Tervetuloa heittämään vielä kun ehtii!