KAUDELLA 2021 TESTISSÄ AJANVARAUS KAIKILLE PELAAJILLE

Tulevalle kaudelle otamme käyttöön lähtöaikojen varauksen kaikille pelaajille. Lähtöaikoja testattiin kausikorttilaisten toimesta ennen avaamista ja kokemukset olivat lähes poikkeuksetta positiivisia. Lähtöaikoja testattiin koronan vuoksi myös Maple Hillin radalla (maailman #1 rankattu rata) viime vuonna ja hekin siirtyivät pysyvästi käyttämään ajanvarausta sen positiivisten kokemusten ja vaikutusten vuoksi erityisesti pelaajille.

Ajanvarauksen ansiosta tiedät milloin kierroksesi alkaa ilman että tarvitsee odotella tiipaikan vieressä. Voit odotella lähtöäsi turvallisin mielin lämmittelemässä tai vaikkapa nauttien virvokkeita Cafe Sibben tai Villa Sibben terassilla.

Ajanvaraus on käytössä jatkuvasti ja pelatessasi radalla sinulla tulee olla varattuna peliaika. Jos olet paikan päällä, rata on tyhjä ja lähdet pelaamaan, tee silti ajanvaraus joko itse puhelimella tai info-pisteen kautta.

Ajanvarauksella saadaan myös hiukan muunneltua hinnoittelua. Arkisin kello 08-14 lähdöt maksavat 5€ kierros ja muina aikoina 6€ kierros. Kierrosmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja kausikorttilaiset saavat tehtyä sen järjestelmässä veloituksetta.

Alle on kasattu asiasta esille tulleita kysymyksiä, huolia sekä tietysti ohjeet kausikorttilaisille sekä junioripelaajille.

 

KAUSIKORTTILAINEN – LUE TÄMÄ

Kaikille (muutamia joilta puuttuu sähköposti lukuunottamatta) on luotu tunnus Sibbe Disc Golf kotisivuille www.sibbediscgolf.fi ja näihin on yhdistetty kausipelioikeus ja peliaikojen varaaminen maksutta.

Tunnuksen saat käyttöön käyttämällä “palauta salasana” toimintoa täällä: 
https://sibbediscgolf.fi/omatili/lost-password/

Sähköpostissasi pitäisi myös jo olla viesti salasanan palautuksesta, tarkista myös roskaposti.

Mikäli ostat kausikortin vasta nyt, luo tunnus samalla ja voimme aktivoida ajanvarauksen samantien. Saat lisäksi sähköpostiisi tietoa pysäköintioikeuden käyttämisestä.

Ajanvaraukseen pääset tästä: https://sibbediscgolf.fi/ajanvaraus/

Kauden 2020 kausikortti on voimassaoleva pelioikeus 18.5. saakka. Valitettavasti meillä ei ole viime vuoden kausikorttilaisten yhteystietoja ei voida ennakkovarausoikeusta aktivoida. Pelaamaan pääset infopisteen kautta.

JUNIORIPELAAJA – LUE TÄMÄ

Kuten ennenkin, alle 14-vuotiaat pelaavat radalla maksutta. Ehkäistäksemme lieveilmiöitä sekä erityisesti seurataksemme kuinka montaa nuorta liikutamme myös junioripelaajien tulee rekisteröityä järjestelmään. Lisäksi edellytämme että junioripelaaja tulee info-pisteelle ilmoittautumaan ennen ensimmäistä kertaa, jossa myös vanhemman kanssa käydään läpi radan ja alueen sääntöjä sekä pelaajan omia vastuita ja velvollisuuksia.

Kun homma on kunnossa, aktivoidaan pelaajalle oikeus tehdä lähtöaikojen varauksia maksutta. 

Juniori, pähkinänkuoressa siis:

1. Tee tunnus: https://sibbediscgolf.fi/omatili/ 

2. Tule käymään vanhempasi kanssa info-pisteellä. Tarkista aukioloajat kotisivuilta.

3. Kun homma kunnossa, pääset varailemaan itse aikoja.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
K: Tarvitseeko minun AINA varata aika kun tulen pelaamaan?
V: Kyllä, vaikka rata olisi tyhjillään. Pelaamaan saa mennä vain varatun ajan kanssa.
K: Vaikka olisin paikan päällä ja haluan lähteä toiselle kierrokselle?
V: Myös silloin. Tee varaus infopisteellä tai helpoimmalla pääset tekemällä varauksen itse puhelimella.
K: Maksetaanko kierros varauksen yhteydessä.
V: Kyllä. Kausikorttilaisilla hinta on 0 euroa. 

K: Kaikissa ryhmissä on 5 paikkaa, meitä on kuitenkin 3 pelaajaa. Voinko varata koko ryhmän vai pelaako kanssamme tuntemattomia?
V: Voitte varata koko ryhmän jos haluatte, mutta maksatte jokaisesta paikasta. Mikäli mukaanne tulee tuntemattomia, lähdette yhdessä pelaamaan mutta voitte jakautua heti lähdön jälkeen. Sama lähtöaika ei tarkoita että teidän täytyy pelata koko kierros yhdessä.

K: Pelataan hitaammin kuin takana tulevat ryhmät, voinko päästää heidät ohi?
V: Tottakai. Et pelkästään voi vaan se on sekä sääntöjen että etiketin mukaista päästää nopeammat ryhmät ohitsesi.
K: Tulin 20 minuuttia myöhässä paikalle, pääsenkö silti pelaamaan?
V: Mikäli tulet yli 10 minuuttia myöhässä paikalle, emme voi taata että mahdut pelaamaan. Teemme parhaamme jotta pääset pelaamaan, mutta se ei aina ole mahdollista. Pyri tulemaan ajoissa.
K: Unohdin tulla paikalle, saanko rahani takaisin tai siirrettyä toiseen ajankohtaan?
V: Et. Mikäli et pääse tulemaan paikalle, siirrä lähtöaikasi ajoissa. Jos vain unohdat niin paikkasi on silti käytetty koska emme voi silloin siihen toistakaan pelaaja saada pelaamaan koska paikka on varattu sinulle.
K: Pelasin jo ensimmäisen kierroksen, mitä jos haluan pelata toisen?
V: Varaa seuraava lähtöaika. Tai varaa vaikka suoraan kaksi lähtöaikaa 3-4 tunnin välillä (riippuen layoutista kumpaa pelaat).
K: Mutta jos kaikki ajat ovat varattuja?
V: Viime vuoden kävijämäärät tunneittain käytiin läpi ja ongelmaa ei pitäisi muodostua että kaikki ajat ovat varattuja. 
K: Mutta haluan pelata juuri tiettynä aikana! Tai lähteä ex-tempore kierrokselle!
V: Jos tiedät että juuri kello X päivänä Y täytyy päästä pelaamaan niin tämä on varmasti tiedossa niin ajoissa että ehdit varaamaan ajan itsellesi. Jos lähdet ex-tempore pelaamaan ja joudut venymään lähdöstä esim 30-40 minuuttia, niin voit varata ajan ja sen sijaan että seisot 1. tiin vieressä odottamassa voit istua vaikka terassilla nauttimassa virvokkeita.
K: Saako varata vaikka kaikki lähtöajat itselleni?
V: Saat pitää varattuna kerralla 5 kappaletta lähtöaikoja. Väärinkäytöksiin puututaan poistamalla ennakkovarausoikeuden.
K: Minulla on kausikortti mutta varatessani aikaa joudun silti maksamaan. Mikä homma?
V: Varmista että olet kirjautunut sisään sivustolle. Varmistathan myös että tunnuksesi (sähköpostiosoite) on se johon kausipelioikeus on vahvistettu. Mikäli oikeutta ei ole, ole yhteydessä sähköpostitse palaute@sibbediscgolf.fi.
K: Haluan maksaa liikuntaeduilla tai käteisellä. Miten toimin?
V: Nämä maksutavat käyvät vain paikan päällä infopisteessä. Liikuntaeduilla parhaimman edun saa hankkimalla kausikortin.
K: Tämä ajanvarausjuttu on aivan syvältä, miksi näin?
V: Ajanvarauksen avulla varmistetaan sujuva pelikokemus radalla, joka on nykypäivänä harvinaista suurten ruuhkien vuoksi. Lisäksi ajanvarauksen avulla saadaan helpommin valvottua että pelioikeudet ovat kunnossa sekä ennaltaehkäistään ilkivaltaa.

K: EN PIDÄ TÄSTÄ! HALUAN RAHANI TAKAISIN!
V: Ikävä juttu jos tämä malli ei toimi juuri sinulle. Laita viestiä palaute@sibbediscgolf.fi ja saat ohjeet kuinka palauttaa kausikortti ja saat maksusi 100% takaisin. Voimassa 7.5. saakka.

K: Tämä on siis nyt testissä? Ei välttämättä jatku?
V: Näin on! Ja koska kyseessä on myös pilottijakso niin varmasti palvelu kehittyy matkan varrella. Risut ja ruusut voi laittaa sähköpostilla palaute@sibbediscgolf.fi 

Sen pidemmittä puheitta, tästä pääset varaamaan lähtöaikasi: https://sibbediscgolf.fi/ajanvaraus/