KEVÄT ON TÄÄLLÄ JA KAUSI LÄHESTYY

Vaikka täällä Sibben radallakin löytyy vielä hiukan lunta, on kevät jo täällä. Ratamestari on aloittanut työnsä ja mönkijäkin on pyörinyt radalla kuin perhoset kesällä. Pian päästään valmistelemaan muutokset kaudelle 2021 ja sitä myötä harkitsemaan radan avaamista. 

Saamme tässä vaiheessa paljon kyselyitä siitä, koska rata avataan. Varsinaisiä päiviä ei pystytä vielä lupaamaan, mutta avaamme radan välittömästi kun olosuhteet sen sallivat. Aluksi saattaa myös olla jotta radalle pääsee pelaamaan vaan kausikorttilaiset.

Oletko muuten huomannut tuota valtavaa ja upeaa tammea joka tämän uutisen kuvassa näkyy? Harva on koska se on ollut tuon risukon takana hyvin piilossa. Mutta ei kauaa sillä tuo pieni metsikkö siistitään, haketetaan tammen ympärille ja vahvistamme myös huhun siitä että tammen oksaan tulee roikkumaan Ramirent -layoutin väylän #17 kori. Tästä tulee yksi upeimmista koripaikoista koko maailmassa. 

Muihin uudistuksiin kuuluu mm. Radan oma sääasema, joka löytyy Villa Sibben läheisyydestä ja lähettää reaaliajassa säätiedot tänne kotisivuille (sivun alalaita ja heti ensimmäisenä esillä Tapahtumakalenteri -sivulla).

Villa Sibben puutarhaan tulee myös terassi, jossa kelpaa siemailla kylmiä virvokkeita puutarhan varjossa ja katsella väylien #18 pelejä sekä tietysti ottaa huikopalaa Villan alakertaan tulevasta Bistro Sibbestä.

Seuraathan kotisivuja sekä sosiaalisen median kanavia niin pysyt mukana milloin rata avataan.

Tervetuloa peleille heti kun rata aukeaa!

Hinnasto ja Pro Shop
https://sibbediscgolf.fi/hinnasto/

Sibbe Disc Golf Facebook
https://www.facebook.com/sibbediscgolf

Sibbe Disc Golf Instagram
https://instagram.com/sibbediscgolf