Sibben rata on yksityinen frisbeegolfrata Sipoon Söderkullassa. Kaudella 2021 tarjolla on pysyvästi kaksi 18 väyläistä layoutia, toinen haastavampi kilpatason rata ja toinen helpompi, joka harrastajalle sopivampi rata.

Sibbessä löytyy hyvät oheispalvelut mm. kahvila, hotelli, uimaranta yms.

Vuoden 2021 ratasuunnitelmia on pyöritelty ja on lähes lukkoon lyöty. Muita rataan liittyviä suunnitelmia on tehty sitäkin enemmän ja huolimatta siitä ettei ihan kaikkea päästäkään vielä julkaisemaan, laitamme kauden 2021 kausikortit jo myyntiin jotta niihin voi hyödyntää vanhentuvia liikuntaetuja. (KATSO TÄSTÄ OHJEET LIIKUNTAEDULLA MAKSAMISEEN)

Aktiivisille kävijälle kausikortti maksaa itsensä nopeasti takaisin. 

Kausikortilla säästät myös rahaa tehdessäsi välinehankintoja, sillä kausikortti oikeuttaa 10% alennukseen fribeegolfvälineistä Sibben Pro Shopissa.

Radan kierrosmaksu vuonna 2021 on 6 euroa (päiväpelimaksu 10€). Kausikortilla saat pelata kauden aikana niin paljon kuin haluat, vaikka joka päivä kun rata on auki.

Alle 14-vuotiaat pelaavat jatkossakin radalla ilmaiseksi.

 

Vuoden 2021 ratasuunnitelma ja parannukset

Radan aukiolo

Rata avataan keväällä heti kun olosuhteet sen sallivat. Toiveena olisi että huhtikuun aikana on kevät jo niin pitkällä että pelikokemus on miellyttävä ja nurmialueet pysyvät hyvässä kunnossa.

Rata suljetaan taas seuraavaksi talveksi, odotetusti lokakuun aikana riippuen täysin keleistä.

Rata on myös suljettuna yksittäisissä tapahtumissa kuten Tyyni 2021 sekä mahdolliset yksittäiset viralliset kilpailut jolloin radalla ei saa olla muita pelaajia.

Ratojen layoutit

2021 ratojen layoutit eivät koe merkittäviä muutoksia. Väylät 1-2 poistuvat sellaisenaan ja samalle alueelle tulee vain yksi aloitusväylä, sekä lyhyt muutaman korin Mini Sibbe Disc Golf joka sopii mainiosti lajin kokeiluun sekä pienille lapsille ja kokeneemmille pelaajille lämmittelyyn.

Lisäksi muutamia yksittäisiä korin tai heittopaikan siirtoja jolla parannetaan sekä pelaajien että erityisesti muiden alueen sidosryhmien turvallisuutta sekä sujuvoitetaan peliä.

Ylläpito ja muut oheispalvelut

Ratojen ylläpitoon tulee merkittävin parannus sillä radalle palkataan täysipäiväinen, ammattipuutarhuri apulaisineen. Puutarhaosasto ei pidä kunnossa ainoastaan radan aluetta mutta myös koko alueen ilme tulee kohentumaan entisestään upeasta puistoalueesta, unohtamatta myös metsäalueiden hoitoa.

Lipunmyynnin aukiolo laajenee.

Roskakorien, penkkien yms oheispalveluiden tilannetta kehitetään.

Villa Sibbeen on suunnitelmissa avata terassi, näppärästi väylän 18 viereen.

 

Tervetuloa mukaan kaudelle 2021!

Kausikortin voit ostaa myös NBDG storesta: 
https://nbdg.fi/products/sibbe-disc-golf-kausikortti

 

Kausikortin voit ostaa myös Powergripin Helsingin myymälästä sen aukioloaikoina (Takkatie 18, Helsinki). Powergripin myymälässä voit maksaa kausikortin myös fyysisillä liikuntaseteleillä.