SIBBE DISC GOLF VALMIINA TULEVAAN KESÄÄN – KAUDELLE 2024 RATA AUKEAA 9.5.

Talvi antoi itsensä jatkua pitkälle ja radan avaus on hiukan viivästynyt odotetusta, vaikka kausikorttilaiset ovatkin jo vapusta lähtien päässeet pelaamaan. Rata on kuivunut mainiosti talven jäljiltä ja vaikka vielä märkiä alueita löytyykin niin pääosin nurmikot kestävät jo käyttöä ja pääsemme avaaman radan kaikille tällä viikolla.

Molemmat radat ovat pelattavissa torstaista 9.5. alkaen ja kausikorttilaiset pääsevät jo pelaamaan perjantaina 28.4. Vielä ehdit hankkimaan kausikortin ja pääset pelaamaan ennakkoon sekä syksyn tullen muita pidempään.

Jos kausikortti tuntuu liian suurelta sitoutumiselta, lanseerasimme pilottitestiin myös “sarjakortin” jolla saat kuusi kierrosta viiden hinnalla. Katso sarjakortista lisää tästä.

Ajanvaraus on jo auki ja pääset varaamaan aikoja alkaen 9.5. eteenpäin.

Väylä 2 on ollut vielä tovin suljettuna eli molemmilla radoilla on pelattavissa tällä hetkellä 17 väylää. Väylän 1 jälkeen kulku tapahtuu Joensuun raittia pitkin väylälle 3. Väylä on kyllä kuivunut hyvää vauhtia ja toivon mukaan koko rata on jo käytössä 9.5. alkaen. 

Radan yleinen kunto on hyvä, mutta jonkun verran löytyy vielä kosteita alueita. Vältäthän kulkua kosteissa paikoissa, jotta rata toipuu huippukuntoon pikaisesti. Kiitos.

Tervetuloa Sibbeen nauttimaan kevätpäivistä ja toivottamaan kesä tervetulleeksi!