Kausikortti Sibbe Disc Golf frisbeegolfradalle kaudelle 2022 – Rajoitettu (200 kpl) erä kausikortteja ennakkomyynnissä alehintaan vuodelle 2022 hintaan 119 €. Hinta voimassa 31.12.2021 saakka tai niin kauan kuin tuotteita on jäljellä. Normaali hinta kausikortille vuonna 2022 on 129 €.

Voiit ostaa kausikortit suoraan Sibben verkkokaupasta täältä. Nyt verkkokaupassa käy myös suoraan maksuvälineenä Smartum, ePassi ja Eazybreak!

Mikäli haluat ostaa kausikortin Edenredillä, suorita maksu ja anna yhteystietosi tällä lomakkeella.

 

KAUSIKORTIT TOIMITETAAN OSTAJALLE VUODEN 2022 ALKUPUOLELLA ENNEN KAUDEN ALKUA.

Sibbessä löytyy hyvät oheispalvelut mm. kahvila, hotelli, uimaranta yms.

Aktiivisille kävijälle kausikortti maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Kausikortilla säästät myös rahaa tehdessäsi välinehankintoja, sillä kausikortti oikeuttaa 10% alennukseen fribeegolfvälineistä Sibben Pro Shopissa. Ja kun nälkä yllättää niin Cafe Sibben ja Villa Sibben syötävät menevät kausikorttilaisten masuihin -10% alennuksella.

Radan kierrosmaksu vuonna 2022 on 6,90 euroa. Kausikortilla saat kauden aikana varata aikoja niin paljon kuin haluat, vaikka joka päivä kun rata on avoinna.

Kausikorttiin sisältyy pysäköintioikeus alueella. Kausikortin ostaja antaa suostumuksensa, että pysäköinninvalvontaa hoitavalle yritykselle luovutetaan kausikortin ostajan sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä ajoneuvon rekisterinumero pysäköintioikeuden luomiseksi.

Kausikortin ostajalle voidaan lähettää radan käyttöön liittyviä tiedotteita.

Kausikortti on voimassa kauden 2022 kun rata on avoinna. Arvioitu aukioloaika 1.5.-30.9.