Vallitsevan koronatilanteen vuoksi, on ilmassa paljon epäselvyyksiä. Yksi suurimmista kysymyksistä on, pidämme radan normaalisti auki.

Sibben rata palvelee nyt ja jatkossakin normaalisti, sillä radalla ei käy paljon ihmisiä, toisin kuten julkisilla ilmaisilla radoilla. Tässä pätee edelleen sama “slogan” eli tule pelaamaan jonottamatta. Muistutamme kuitenkin siitä että koske vain omiin kiekkoihin, pidä väliä ja välttäkää isoja ryhmiä, kuten suurin osa kävijöistä on jo tehnytkin!

Pääsiäisen aikaan vanha 23 -väyläinen layout poistuu käytöstä ja käyttöön tulee uudet kaksi 18-väyläistä layouttia. Tällöin varmasti kävijöitä tulee hiukan enemmän, joten tarkkailemme tilannetta. Mikäli se lähtee käsistä, joudumme rajoittamaan radan käyttöä. Toimikaa siis ihmiset fiksusti!

 

Koronatilanteen vuoksi pidämme Pro Shopin toistaiseksi suljettuna, kunnes toisin ilmoitamme. 

Lipunmyynnin kiinnioleminen ei poista ratamaksuvelvoitetta, eli varauduthan maksamaan ratamaksun joko MobilePayllä tai verkkokaupan kautta ja aina ENNEN KIERROKSESI ALKUA!

Ratamaksuja valvotaan ympäri vuoden. Pelioikeudetta pelaavilta peritään 50 euron tarkastusmaksu.

Kausikortti ja päiväpelimaksut vuonna 2020

Aktiivisille kävijälle on tarjolla myös kausikortti joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.  Vuodelle 2020 on suunniteltu valtava määrä kisoja sekä tapahtumia, joissa kausikortti on varsin tarpeellinen, heti tietysti kun niitä saadaan taas järjestää.

Kausikortti oikeuttaa myös 10% alennukseen fribeegolfvälineistä Sibben Pro Shopissa.

Kausikortti sisältää Sibben Ace It -kausikortin. Mikäli heität Sibben kisoissa holarin saat siitä 50 euron lahjakortin NBDG Storeen.  

Tarjolla on myös Superkausikortti, joka sisältää ratamaksun lisäksi osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin:
– Viikkokisat (n. 20 kisaa â 4€)
– Liigat (2 x 10 osakilpailua â 6€)
– Talvimestaruus, Kinkkukisa + muut epäviralliset kisat pl. parikisat

Hinnasto 2020

Radan päiväpelimaksu vuonna 2020 on 6 euroa, jolla saat pelata ostopäivänä niin monta kierrosta kuin haluat. Kausikortilla saat pelata koko vuoden niin paljon kuin haluat, vaikka joka päivä. 

Kausikortti 100€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat

Superkausikortti 200€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat, sisältää myös viikko- yms kisojen osallistumismaksut.

Alle 14-vuotiailta ei peritä ratamaksua eli pelaavat ilmaiseksi.

 

Kausikortin voit jo ostaa NBDG storesta: 
https://nbdg.fi/products/sibbe-disc-golf-kausikortti