MUUTOS PYSÄKÖINTIJÄRJESTELYIHIN 2021

Sibbe Disc Golf sijaitsee Sipoossa Joensuun Tila Oy:n alueella. Pysäköintijärjestelyihin tulee muutoksia koko alueella kaudelle 2021. Frisbeegolfaajien pysäköinti sisältyy pelimaksuihin (kausikortti, sekä kierros- ja päivämaksut).

 Joensuun Tilan pysäköintialueet tulevat AutoParkki Norden Oy:n operointiin ja valvontaan 10.5.2021 alkaen. Pysäköintipaikkaan oikeutetuille on lähetetty muutoksesta erikseen tiedote toimintaohjeineen. Villa Sibben ravintolan ja Café Sibben asiakkaat voivat pysäköidä alueella veloituksetta. Villa Sibben huonevaraukseen sisältyy pysäköinti viipymän ajaksi. Frisbeegolfin ratamaksuihin sisältyy pysäköintilupa, jonka saat infopisteestä. Kausikorttilaisille pysäköintilupa myönnetään koko kaudeksi kausikortin oston yhteydessä.

Lyhytaikainen pysäköinti tulee olemaan maksullista 24/7. Pysäköinnin voi maksaa alueelle asennettavaan automaattiin joko kolikoilla tai maksukorteilla. Alueelle tulee maksuvaihtoehdoiksi myös EasyPark, ParkMan ja eParking -mobiilimaksupalvelut. Pysäköinnin hinta on 1 €/h ja maksimissaan 7 €/vrk.

Lisätietoja saat numerosta 0407693530 Lotta Kuosmanen