Kevät on jo pitkällä ja Sibben ratakin on odotettua paremmassa kunnossa. Viime keväänä tehdyt runsaat salaojat ja pintaojat ovat kuivattaneet rataa tänä keväänä nopeammin kuin koskaan.

Tämän viikonlopun aikana olemme päästäneet kausikorttilaisia pelaamaan radalle, vaikka rataa ei ole vielä virallisesti avattu. 

Radan kunto on siis hyvä ja kestää mainiosti pelaamista mutta myös paljon on työtä jäljellä jotta päästään turvallisin mielin avaamaan Suomen kärkirataa. 

Teimme päätöksen että rata avataan “normaaliin” käyttöön eli kierros- ja päiväpelimaksuille lauantaina 1.5. kun myös Pro Shop avautuu palvelemaan kävijöitä.

1.5. saakka radalla voivat pelata kausikorttilaiset vain ja ainoastaan ajanvarauksella erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Ajanvarauksia avataan päivä kerrallaan ja voimme tarvittaessa myös antaa radan levätä esimerkiksi sadepäivinä. Mikäli aikoja ei ole saatavilla on rata suljettu tai varattu täyteen. Ilman ajanvarausta ei saa pelata.

 

Kausikorttilainen – varaa lähtöaikasi alta ja noudata ohjeita:

Otamme käyttöön uuden varausjärjestelmän jota kausikorttilaiset pääsevät nyt koeajamaan. Helpottaaksesi varauksia nyt ja jatkossa, voit luoda tunnuksen järjestelmään varatessasi aikaa. Avaamiseen saakka kausikorttilaiset voivat varata itselleen koko ryhmän, mutta radan avauduttua kaikki varaukset tehdään henkilökohtaisesti yksittäisinä paikkoina ryhmistä.

Saatamme perua varaukset ennen avaamista esimerkiksi huonon sään vuoksi. Onkin tärkeää että käytät varauksessa aktiivista sähköpostiosoitetta sillä saat sinne myös ohjeita joita noudattaa tullessasi pelaamaan.

Varaudu esittämään kausikortti sekä tosite varauksesta tullessasi kierrokselle. Henkilökunta kiertää tarkastamassa pelioikeuksia sekä ajanvarauksia. 

Viime vuoden kausikortille on annettu jatkoaikaa kuukausi radan avaamisesta lähtien. 2020 kausikortti on kuukauden voimassa tästä päivästä alkaen eli myös viime vuoden kausikortilla voit tulla pelaamaan 18.5.2021 saakka jonka jälkeen se ei ole enää voimassa oleva pelioikeus.

Hinnasto ja Pro Shop – näin ostat kausikortin
https://sibbediscgolf.fi/hinnasto/

Sibbe Disc Golf Facebook
https://www.facebook.com/sibbediscgolf

Sibbe Disc Golf Instagram
https://instagram.com/sibbediscgolf

{APPOINTY}