Vuoden 2020 ratasuunnitelmia on pyöritelty jo pitkä tovi ja lopulliseen suunnitelmaan on vaikuttanut moni tekijä.

Olemme saaneet paljon palautetta, jossa on toivottu vaihtoehtoisia layoutteja pelattavaksi, jotta saa lisää variaatioita , ja samalle radalle on mukavampi tulla useamminkin. Kesällä 2020 otetaan käyttöön kaksi 18 väyläistä layouttia, jotka ovat pysyvästi pelattavissa samanaikaisesti. Sininen layout mukailee lähes 100% Tyyni, sekä SM-kisojen pelattavaa layoutia ja on kokonaisuutena haastavampi ja soveltuu erityisesti kilpapelaajille. Keltainen layout tulee sisältämään hiukan lyhyempiä väyliä ja on mukavan haastava satunnaisellekin harrastajalle, tarjoten kuitenkin hyvää harjoitusta kokeneelle pelaajalle.

Osa radan väylistä jää pientalo-alueeksi kaavatun alueen alle joten siirrämme samalla muutoksella nämä väylät pois. Vanhat väylät 4-5-6 poistuvat kokonaan, mutta samalla väylälle #7 saadaan pidennetty tiipaikka ja radan ensimmäinen par 5 -väylä. Pituutta väylälle tulee lisää noin 30-40 metriä kasvaen noin 240 metrin mittaiseksi (sininen layout)

Myös muita isoja muutoksia tulee niin uusien väylien myötä kuten kiertojärjestyksessä, joka myös muuttaa väylän #3 kokonaan (kartassa väylä #18 molemmissa layouteissa).

 Alta voit klikata auki vuoden 2020 ratasuunnitelman. Muutostyöt nykyisestä 23 väylän layoutista toteutetaan kevään 2020 aikana.

 

Kausikortti ja päiväpelimaksut vuonna 2020

Aktiivisille kävijälle on tarjolla myös kausikortti joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.  Vuodelle 2020 on suunniteltu valtava määrä kisoja sekä tapahtumia, joissa kausikortti on varsin tarpeellinen.

Kausikortti oikeuttaa myös 10% alennukseen fribeegolfvälineistä Sibben Pro Shopissa.

Kausikortti sisältää Sibben Ace It -kausikortin. Mikäli heität Sibben kisoissa holarin saat siitä 50 euron lahjakortin NBDG Storeen.  

Tarjolla on myös Superkausikortti, joka sisältää ratamaksun lisäksi osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin:
– Viikkokisat (n. 20 kisaa â 4€)
– Liigat (2 x 10 osakilpailua â 6€)
– Talvimestaruus, Kinkkukisa + muut epäviralliset kisat pl. parikisat

Hinnasto 2020

Radan päiväpelimaksu vuonna 2020 on 6 euroa, jolla saat pelata ostopäivänä niin monta kierrosta kuin haluat. Kausikortilla saat pelata koko vuoden niin paljon kuin haluat, vaikka joka päivä. 

Kausikortti 100€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat

Superkausikortti 200€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat, sisältää myös viikko- yms kisojen osallistumismaksut.

Alle 14-vuotiailta ei peritä ratamaksua eli pelaavat ilmaiseksi.

 

Kausikortin voit jo ostaa NBDG storesta: 
https://nbdg.fi/products/sibbe-disc-golf-kausikortti