RATA SULJETTU TALVELLA 2020-2021

Syksy ja sateet saapuivat Sipooseenkin. Kuuntelemme teitä pelaajia ja varmistaaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen teille, rata on suljettu talven ajaksi. 

Radat sulkemalla pidämme huolen siitä että nurmialueet ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa tulevalle vuodelle ja vältetään viheralueiden muuttuminen mutalammikoiksi. Radalta on poistettu korit kunnes taas avataan.

Vuonna 2021 tulemmekin kiinnittämään erityistä huomioita radan ylläpitoon joten paikat tulevat olemaan vieläkin paremmassa kunnossa kuin tähän mennessä nähty ja tässä on erittäin tärkeässä roolissa vähentää märällä nurmikolla kulkeminen, koskien myös talviaikaa.

Vuoden 2020 kausikortin voimassaolo jatkuu ensi vuodelle saakka ja 2020 kausikortilla saat pelata keväällä kuukauden ajan, kun rata jälleen avataan. 

 

2021 AIKATAULU JA RADAT

Ensi kesän layouteja ei ole vielä täysin vahvistettu, mutta tulevat hyvin pitkälti noudattamaan nykyisiä mutta teemme joitakin muutoksia joilla parannetaan turvallisuutta myös alueen muiden sidosryhmien osalta sekä selkiytetään radan kiertoa ongelmaksi koetuissa kohdissa. Muutosten sekä radanhoidon vuoksi sulkeminen on myös tarpeellista sekä saumattoman käyttökokemuksen vuoksi että varmistaaksemme sujuvan huollon ja muutokset.

Pääajatuksena on jälleen tarjota kaksi eri päälayoutia joista toinen on haastavampi kilpatason Ford Hybrid -layout ja toinen helpompi harrastajatason Ramirent -layout. Tiedotamme erikseen ratakartasta.

Vuoden 2021 kausikortit tulevat talven aikana myyntiin. Vuoden 2021 avajaispäivä menee kelien mukaan eli emme vielä pysty antamaan tarkempaa aikataulua. Rata avataan heti kun olosuhteet sen sallivat.