Johtuen leudosta, ja lähes lumettomasta talvesta, otamme normaalit ratamaksut käyttöön ennakoitua aiemmin, tänään 17.3.2020.

Lumeton tilanne mahdollistaa jo aloittaa työt ja ylläpidon radalla. Pro Shop ei ole vielä maaliskuussa auki, mutta ratamaksuja tarkastetaan radalla tehokkaasti. Varauduthan siis hoitamaan ratamaksun joko Mobilepayllä tai NBDG verkkokaupassa.

Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota siihen että ratamaksu on maksettava ENNEN pelaamista. Ratamaksujen tarkistuksessa jaetaan 50 euron tarkastusmaksuja, kaikille joilla ei ole voimassaolevaa pelioikeutta (päiväpelimaksu tai kausikortti).

 

Kausikortti ja päiväpelimaksut vuonna 2020

Aktiivisille kävijälle on tarjolla myös kausikortti joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.  Vuodelle 2020 on suunniteltu valtava määrä kisoja sekä tapahtumia, joissa kausikortti on varsin tarpeellinen.

Kausikortti oikeuttaa myös 10% alennukseen fribeegolfvälineistä Sibben Pro Shopissa.

Kausikortti sisältää Sibben Ace It -kausikortin. Mikäli heität Sibben kisoissa holarin saat siitä 50 euron lahjakortin NBDG Storeen.  

Tarjolla on myös Superkausikortti, joka sisältää ratamaksun lisäksi osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin:
– Viikkokisat (n. 20 kisaa â 4€)
– Liigat (2 x 10 osakilpailua â 6€)
– Talvimestaruus, Kinkkukisa + muut epäviralliset kisat pl. parikisat

Hinnasto 2020

Radan päiväpelimaksu vuonna 2020 on 6 euroa, jolla saat pelata ostopäivänä niin monta kierrosta kuin haluat. Kausikortilla saat pelata koko vuoden niin paljon kuin haluat, vaikka joka päivä. 

Kausikortti 100€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat

Superkausikortti 200€ – pelaa kalenterivuonna niin paljon kuin haluat, sisältää myös viikko- yms kisojen osallistumismaksut.

Alle 14-vuotiailta ei peritä ratamaksua eli pelaavat ilmaiseksi.

 

Kausikortin voit jo ostaa NBDG storesta: 
https://nbdg.fi/products/sibbe-disc-golf-kausikortti